Storage Logistic Hungary

Használt polcrendszerek, egyedi polcrendszerek

Minőségi tároló rendszerek, polcrendszerek, raklapos állvány rendszerek, valamint különleges szállító dobozok.

 • Miért éri meg használt polcokat, polcrendszereket vennie?

  Publikálva 2022 Sep, 06

  Új megrendelőink gyakorta teszik fel nekünk a kérdést, hogy ugyan miben mások, jobbak az általunk forgalmazott használt polcok és polcrendszerek.

 • Nehéz állvány – ideális megoldás a halmozásos tárolásra

  Publikálva 2021 Dec, 03

  A raktározás gyakorlatilag minden iparágban jelen van, és a kereskedelem szervez részeként az adott terület igényeihez igazodva nyújt tökéletes megoldásokat a torolásra és az árumozgatásra.

 • Profi raktározás raklaptároló állványokkal

  Publikálva 2021 Sep, 30

  Lehet, hogy elsőre nem gondolnánk, de a raktározás meglehetősen bonyolult feladat, hiszen a hatalmas mennyiségű áru optimális elhelyezése, átláthatóvá és könnyen hozzáférhetővé tétele nem kis logisztikai mutatvány. Itt kerül képbe a modern raktártechnika egyik legjelentősebb felfedezése, a raklaptároló állvány, ami nem csak az áru biztonságos elhelyezésének feltételeit teremti meg, de a helykihasználási bravúr következtében rendezett munkakörülményeket is biztosít.

 • A salgó polcok rendkívüli tulajdonságai

  Publikálva 2021 Aug, 01

  A salgó polcok a legnépszerűbb fémből készült csavaros polcrendszerek - nem véletlenül, hiszen ezekkel bármekkora raktárhelyiség praktikusan berendezhető. A salgó polcok egyszerűen összeszerelhetők és esztétikusak, ezért nemcsak vállalati, de lakossági ügyfelek számára is jó megoldást jelentenek. Lássuk, miért is érdemes salgó polcokat választani!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *