Használt állványrendszerekHasznált termékek elérhető áron

Ha igazán költséghatékony megoldást keres a raklaptároló vagy a nehéz állvány kialakítására, használt, ám kiváló állapotban lévő termékeinket ajánljuk Önnek. Ezek a termékek számos célra használhatók, kis- és nagyvállalatok számára pedig egyaránt hatékonyabbá és áttekinthetőbbé teszik a raktározást és a logisztikát. Az SLH kft. Ugyanakkor nemcsak állványrendszerek terén áll rendelkezésére: akkor is érdemes hozzánk fordulnia, ha új vagy használt polcrendszert vásárolna. Keressen minket elérhetőségeinken!

A raklapos állványzat megoldások a legelterjedtebbek a világon. Óriási raktárhelyiségek, logisztikai feladatok ellátására szakosodott üzemi méretekre tervezték őket. Könnyedén variálhatóak, akár targoncával is közlekedhetnek a dolgozók az állványzatok között.

A használt raklapos állványzatainknak rendkívüli előnye, hogy az újonnan vásárolt elemeknél sokkal költséghatékonyabb megoldást nyújtanak.

Egyedi méretre gyártást vállalunk keret magasság illetve gerenda fesztávot illetően.

Állványrendszer kiváló, 100% os állapotú, gyári előírásoknak megfelelően telepítjük is a rendszereket.Állványrendszerhez adjuk minőségi tanúsítványt, kivitelezői nyilatkozatot és terhelésjelző táblát minden esetben.

Minden megvásárolt állványhoz jár egy évig érvényes állvány felülvizsgálati jegyzőkönyv.Igény esetén vállaluk szerelést, szállítást, érintésvédelmi (EPH) hálózati bekötést.

Állványrendszerhez következő biztonságtechinai kiegészítők vásárolható:

sarokvédő, lábvédő, szimpla sorvédelem, dupla sorvédelem,leesés elleni rácsvédő, leeséselleni pozdorjavédő, hátfalrács, túltolásgátló,gitterbox megvezető sin, mélységi tartó keresztgerenda,polcpanel borításs

Feleslegessé vált polcrendszerét visszavásároljunk.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *