Speciális rendszerek

Ha a hagyományos polcrendszerek helyett egyedi megoldásra van szüksége, akkor sem kell tovább keresnie. Speciális rendszereink kiváló alternatívái a raklapos állványzatnak, és a sajátos igényű árucikkek számára is ideális tárolási körülményeket biztosítanak. A hosszú, szálas anyagok, például csövek és rudak raktározásához ajánljuk egy- vagy kétoldalas karos állványainkat. Nagy belmagasságú terek esetén kiváló választás a galériás polcrendszer vagy a pódium kialakítása, ha az épület nem bővíthető, és a tárolókapacitás növelésére van szükség. Állandó áruforgalom mellett optimális döntés a dinamikus állványrendszer, így a soron következő árucikk mindig könnyen elérhető. Egyedi megoldásaink közé tartozik a drive-in bejárható polcrendszer, amelynek segítségével maximálisan kihasználhatja a rendelkezésére álló raktárteret. Nézzen körül speciális rendszereink között, és válassza ki az Ön számára megfelelőt!

POLCOS GALÉRIA

Galériás polcrendszer nem raklapon történő tárolás esetén alkalmazzuk. Nagy belmagasságú terek megosztására alkalmas. Több, akár 3-4 szintes rendszerek építésére is alkalmas, kis és nagyteherbírás mellett.

PÓDIUM

Kiváló megoldás nagyobb belmagasságú terek megosztására, többszintes csarnokirodák, munkaszintek építéséhez, ha az épület belmagassága lehetővé teszi azt. Sok esetben, mikor már az épület nem bővíthető akkor kerül kiépítésre tárolókapacitás növelés érdekében a pódium.

DRIVEIN – BEJÁRHATÓ ÁLLVÁNYRENDSZER

Egyedi polcrendszer megoldásaink egyike a bejárható állványrendszerek kiépítése. Kínálatunkkal igyekszünk minden igényt megfelelően lefedni. Ezért is kerültek be a forgalmazott termékeink közé a bejárható állványrendszerek.

DINAMIKUS ÁLLVÁNYRENDSZER

Kiknek ajánljuk a dinamikus állványokat? A raktározott árucikkek nem töltenek túl sok időt a polcokon, szinte állandó az áruforgalom. Ha nincs megfelelő kapacitás a raktár állandó rendezgetésére, a termékek folyamatos igazgatására, de az árunak mindig kéz előtt, könnyen elérhetőnek kell lennie.

KOMISSIÓZÓ, FIFO ÁLLVÁNY

Az utántölthető görgős állványok a FIFO-elv szerint működnek kis darabáru, illetve bármilyen méretű csomagok számára. Görgős pályák gondoskodnak arról, hogy a betárolt áruk magától a kivételi helyre gördüljön. A sorrend szigorú betartása garantálja, hogy a görgős raktárban semminek nem jár le a szavatossága.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *