Szolgáltatások

Szolgáltatáspalettánkat üzleti filozófiánkkal összhangban alakítottuk ki, hogy a minőségi és biztonságos termékválaszték mellett a cégek számára segítséget nyújtsunk a salgó polcok, raktári állványrendszerek, illetve speciális polcrendszerek, például a drive-in bejárható nehéz állványok használata terén. Sokévnyi tapasztalattal a hátunk mögött ismerjük a szakma minden fortélyát, így bármilyen típusú állványrendszer építését és bontását gyorsan, szakszerűen lebonyolítjuk. Vállaljuk a raktári állványrendszerek éves kötelező felülvizsgálatát is, amelyet a hatályos szabályoknak és előírásoknak megfelelően végzünk, de bizalommal fordulhat hozzánk akkor is, ha alkatrészek utánpótlására van szüksége a polcrendszerekhez. Válassza szolgáltatásunkat, és az ingyenes helyszíni felmérést követően 24 órán belül árajánlatot küldünk Önnek!

Állványrendszer bontás, építés, költöztetés

Több mint 10 év alatt Magyarország összes nagyobb piacvezető cégnek végeztünk különféle kivitelezési, építési, bontási munkát, így bátran állítjuk, hogy az összes állványrendszert ismerve magabiztosan állunk megrendelőink rendelkezésére.

Tervezés, helyszíni felmérés

Igény szerint felmérjük a berendezendő helyiséget, közösen megtaláljuk az elvárásainak legmegfelelőbb megoldást, amire 24 órán belül írásos ajánlatot küldünk Önnek.

Állványrendszer felülvizsgálat

A karbantartás mellett - ügyfeleinknek rendkívül kedvező áron - elvégezzük az éves kötelező raktári állványrendszerek felülvázsgálatát a hatályos szabályoknak és előírásoknak megfelelően.

Alkatrész utánpótlás

Meglévő polcrendszer típusához kiegészítő tartozékokat tudunk biztosítani. SSI Schaefer, Dexion, Jungheinrich, Nedcon, Voestalpin, Stow, Mecalux, Vogelsang, Armes, CBS, Midi, Torri, ROSSS, Galler, Eurostock, Hunpal, Link 51, Bito, Meta, Stockpal, Elvedi, Hilo, Metalsystem, Polypal, SLP

Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *