Kézi Polcrendszer

A rendezett, egységes raktárkép, a megfelelő és szakszerű tárolási körülmények hatékonyabbá teszik a munkát, így a cég belső működésére, a logisztikára is kedvezően hatnak. Sokan megfeledkeznek róla, mennyit lendíthet a vállalkozás sikerén, ha gondoskodunk a biztonságos és igényes tárolás feltételeiről. Új és használt kézi polcrendszereink hosszú távon nyújtanak tartós megoldást a raktárholmi elhelyezéséhez. Amennyiben használt kézi polcrendszert választ, a minőségért nem kell aggódnia, hiszen népszerű salgó polcainkat kifogástalanul felújított, ép elemekből állítjuk össze. Polcrendszereinket egyedi méretben is megrendelheti, változatos kínálatunkkal igyekszünk ügyfeleink igényeihez alkalmazkodni. Ha nem biztos benne, milyen polcrendszer illene az Ön raktárhelyiségébe, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Új polcrendszer

A méltán töretlen népszerűségnek örvendő hazai termékcsaládot minden méretben és rendkívül kedvező áron kínáljuk használt és új kivitelben egyaránt. Segítünk a tervezésben, hogy árban és méretben is a legoptimálisabb rendszert sikerüljön megtalálnia

Használt polcrendszerek

Cégünk egyik fő tevékenysége a használt, leselejtezett salgó polcok felvásárlása, majd azok újbóli értékesítése felújítás után. Mivel a salgó polcok kifejezetten tartósak, így nincs lényegi különbség az új, illetve az ép elemekből összeállított használt polcrendszer között.

Biztonságtechnikai alkatrészek

Kis és nagyteherbírás, leesés elleni védelem, különböző méret. Dobozos vagy nagyobb méretű termékek tárolására alkalmas vagy raklapról lehulló árú biztosítására.

Kézi polcrendszer

Kis- és nagy teherbírás, leesés elleni védelem, különböző méret. Dobozos vagy nagyobb méretű termékek tárolására alkalmas vagy raklapról lehulló áru biztosítására.

Szerelési útmutató


Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *