Storage Logistic Hungary

Használt polcrendszerek, egyedi polcrendszerek

Minőségi tároló rendszerek, polcrendszerek, raklapos állvány rendszerek, valamint különleges szállító dobozok.

Lehet, hogy elsőre nem gondolnánk, de a raktározás meglehetősen bonyolult feladat, hiszen a hatalmas mennyiségű áru optimális elhelyezése, átláthatóvá és könnyen hozzáférhetővé tétele nem kis logisztikai mutatvány. Itt kerül képbe a modern raktártechnika egyik legjelentősebb felfedezése, a raklaptároló állvány, ami nem csak az áru biztonságos elhelyezésének feltételeit teremti meg, de a helykihasználási bravúr következtében rendezett munkakörülményeket is biztosít.

Miért van szükség raklaptároló állványokra?

Sok vállalkozás esetében megoldatlan a raklapos áru megfelelő tárolása, így a dolgozók oda helyezik a raklapokat, ahol éppen elegendő helyet találnak. Említenünk sem kell, hogy ez az átgondolatlanság a raktárhelyiség nagyfokú rendetlenségéhez vezet, az egymásra halmozott újabb és újabb egységrakományok pedig idővel állandósítják a káoszt.

A túlzsúfoltság és az átláthatatlanság további bonyodalmakat sző, amelyek negatívan hatnak a cég életére. A rendezetlen munkakörülmények egyrészt negatívan befolyásolják a dolgozók munkakedvét, másrészt akadályozzák a gördülékeny munkavégzést, hiszen a termékek keresgélése és az árukiadás sok értékes időt felemészt, ami végeredményben veszteséget jelent a vállalkozás számára.

A raklaptároló állványok segítségével egyszerűen és praktikusan megteremthetők a rendszerezett tárolás körülményei, megszüntethető a káosz és a túlzsúfoltság, átláthatóvá és követhetővé válnak a munkafolyamatok, ami gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést eredményez. A munkavállalók is lelkesebben dolgoznak, és könnyebben helyezik el magukat olyan környezetben, ahol kiszámítható és működőképes szisztéma szerint történik a munkavégzés.

A raklaptároló állványok előnyei

A raklaptároló állványok hozzájárulnak az optimális raktártechnika kialakításához. Ipari és kereskedelmi környezetben széles körben alkalmazzák a raklaptárolókat, de logisztikai központok, építőanyag-raktárak, élelmiszer- és italelosztók számára is ideális megoldást jelentenek.

A raklaptároló állványok használatának legkézenfekvőbb előnye, hogy lehetővé teszik a raklapos áru kényelmes és biztonságos elhelyezését, biztosítják a raktáráruhoz való gyors hozzáférést és a könnyű árumozgatást. Ez lényegesen leegyszerűsíti az árukiadást, leltárazást és egyéb munkafolyamatokat. Masszív kivitelüknek és nagyfokú teherbíró képességüknek köszönhetően a súlyosabb termékek vagy berendezések tárolása sem okoz gondot számukra, így akár hosszú távú befektetésnek is tekinthetőek.

Az állványok a polcrendszerekkel ellentétben nem fix elemekből, hanem szétbontható és összekapcsolható részekből állnak össze. Az eredmény így egy mobilis, szabadon alakítható, bővíthető vagy szűkíthető berendezés, ami különösen jól fog például raktárbővítés esetén. A raklaptároló állványok rugalmassága lehetővé teszi a raktárhelyiség térbeli adottságainak maximális kihasználását is. A helytakarékos raktártechnika nem hagy üres tereket és felesleges hézagokat, így segítségével rengeteg terület szabadítható fel. Használata különösen ajánlott nagy belmagassággal rendelkező raktárakba, hiszen a felfele terjeszkedés miatt lényegesen több raklapáru helyezhető el.

A raklaptároló állványrendszerek elsősorban stabil szerkezetüknek és előnyös helytakarékossági tulajdonságaiknak köszönhetik népszerűségüket. A megfelelően megtervezett és kivitelezett raklaptárolókkal berendezett szellős, igényes raktárhelyiség az esztétikai és biztonsági követelményeknek is maradéktalanul megfelel.

Rendeljen tőlünk raklaptároló állványokat, és varázsolja újjá cége raktárhelyiségét! Ha nem biztos benne, mi lenne az Ön számára megfelelő raktártechnika, vegye igénybe ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás szolgáltatásunkat!

Posted on Sep 30, 2021.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *