Új állványrendszerekMinőségi nehéz és raklaptároló állványrendszerek

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az általunk kínált rendszerek minden körülmények között megállják a helyüket. Ezért kisebb és nagyobb raktárak számára egyaránt tudunk korszerű és megbízható megoldásokat nyújtani, méghozzá reális áron. Egyedi méretek kapcsán is állunk rendelkezésére, és akkor is érdemes hozzánk fordulnia, ha különleges, bejárható nehéz állványt keres. Forduljon hozzánk bizalommal, ha most indítja vállalkozását vagy bővítené meglévő kapacitását!

A raklapos állványzat megoldások a legelterjedtebbek a világon. Óriási raktárhelyiségek, logisztikai feladatok ellátására szakosodott üzemi méretekre tervezték őket. Könnyedén variálhatóak, akár targoncával is közlekedhetnek a dolgozók az állványzatok között.

A használt raklapos állványzatainknak rendkívüli előnye, hogy az újonnan vásárolt elemeknél sokkal költséghatékonyabb megoldást nyújtanak.

Egyedi méretre gyártást vállalunk keret magasság illetve gerenda fesztávot illetően.

SSI Schaefer, Dexion, Jungheinrich, Nedcon, Voestalpin, Stow, Mecalux, Vogelsang, Armes, CBS, Midi, Torri, ROSSS, Galler, Eurostock, Hunpal, Link 51, Bito, Meta, Stockpal, Elvedi, Hilo, Metalsystem, Polypal, SLP

Állványrendszer kiváló, 100% os állapotú, gyári előírásoknak megfelelően telepítjük is a rendszereket. Állványrendszerhez adjuk minőségi tanúsítványt, kivitelezői nyilatkozatot és terhelésjelző táblát minden esetben.

Minden megvásárolt állványhoz jár egy évig érvényes állvány felülvizsgálati jegyzőkönyv. Igény esetén vállaluk szerelést, szállítást, érintésvédelmi (EPH) hálózati bekötést.

Állványrendszerhez következő biztonságtechinai kiegészítők vásárolható:

sarokvédő, lábvédő, szimpla sorvédelem, dupla sorvédelem, leesés elleni rácsvédő, leeséselleni pozdorjavédő, hátfalrács, túltolásgátló, gitterbox megvezető sin, mélységi tartó keresztgerenda, polcpanel borításs

Feleslegessé vált polcrendszerét visszavásároljunk.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *