Állványrendszer felülvizsgálatA karbantartás mellett - ügyfeleinknek rendkívül kedvező áron - elvégezzük az éves kötelező raktári állványrendszerek felülvázsgálatát a hatályos szabályoknak és előírásoknak megfelelően.

Bővebben:

Az Ön vállalkozásában is fontos a biztonság? Vizsgáltassa felül meglévő salgós vagy raklapos polcrendszereit!

Polcrendszereket értékesítő, forgalmazó és újrahasznosító cégként elhivatottak vagyunk szakmánk termékeinek minősége és biztonsága iránt. Üzleti filozófiánk meghatározó elemeként hívtuk életre ezt a szolgáltatásunkat, mellyel segíteni szeretnénk a salgó polcokat és raklapos állványrendszereket használó cégek életét.

A polcrendszerek származásától függetlenül végezzük el az éves kötelező raktári állványrendszerek felülvizsgálatát a hatályos szabályoknak és előírásoknak megfelelően. Emellett rendszeres karbantartást is végzünk igény szerint, melyet ügyfeleinknek kedvező áron tudunk biztosítani.

Miért fontos a salgo polcok, a raklapos, valamint egyedi polcrendszerek felülvizsgálata és karbantartása?

A polcrendszerek tárolásra hívatottak, esetenként igen nehéz súlyú termékek, eszközök elhelyezésére. A salgo vagy raklapos polcrendszereknek ezt a terhelést bírnia kell, különben balesetveszélyesek.
Az éves felülvizsgálattal megelőzhető, a karbantartással pedig kiküszöbölhető egy esetleges baleset.
A megrogyott, elhasználódott salgo polcok és raklapos elemek nemcsak az emberi életre lehetnek balesetveszélyeket, hanem a rajtuk tárolt értékes termékeken és eszközökön is keletkezhetnek sérülések. Például egy kereskedelemmel foglalkozó cégnél, az értéket és bevételt jelentő áruknál pedig kulcsfontosságú és igen érzékeny kérdés a termék épsége.Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *