Széchenyi 2020

               


                                          A Széchenyi 2020 Europai Strukturális és Beruházási Alapok:

"Fejlesztések támogatása  a Storage Logistic Hungary Kft-nél. " (1173 Budapest, Rákosmezei út 4.)

című

VEKOP-1.2.6-20-2020-01495 jelű pályázat

a Támogató döntése 8 369 390,- Ft összegű támogatást nyert el!

A támogatás az eredményességi mutatók alapján vissza nem térítendő támogatássá fordulhat.

Az Európai strukturális és Beruházási Alapok és a Magyar Állam a Storage Logistic Hungary Kft-nek beruházásához nyújtott támogatásának összege: 8 369 390,- Ft

A projekt leírása:

 

A Storage Logistic Hungary  Kft. fő profilja vegyes termékkörű nagykereskedelem. Vállalkozásunk a következő szolgáltatásokhoz biztosít termékeket:

 •     
 •    raktár    és iroda berendezések

      
 •    tároló    rendszerek felülvizsgálata

      
 •    gumitároló    rendszerek

A vállalkozás elsődleges célja, hogy könnyen és azonnal elérhetővé tegye a raktárkapacitások bővítését,  illetve az iroda és irattárak adminisztratív rendszerében keletkezett papíralapú nyomtatványokat tárolható, rendszerezhetőségében segítséget nyújtson. A COVID-19 járvány következményeként jelentős mértékben megnövekedett a kiskereskedelmi megrendeléseink is így, szükségessé vált a saját raktározási kapacitásunk bővítése is. Mivel a polcok egyes elemei nem tárolhatóak a szabadban így raktársátor kialakítását vettük célba a pályázat keretében.  A projekt keretében megvalósult fejlesztés még a nagyteljesítményű , fúrógép beszerzése is, mely megkönnyíti az alapanyagok előkészítését:

 •     
 •    1db    Optimum B34 H fúrógép,

      
 •    1db    HEBA_FIX könnyűszerkezetes csarnok,

 A Covid-19 járvány alatt a raktározási folyamatok szerencsére nőtek - így a termékeink vevőköre is gyarapodott. Vállalkozásunk minden óvintézkedést betartva igyekszik megfelelni a kihívásoknak. A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új eszközök hatékonysága minőségben és a volumen növekedésében is mérhető. Ez a minőség biztosítja a cég piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja. A projekt tényleges fizikai befejező időpontja: 2021.04.30 A projektről bővebb információ a https://www.szechenyi2020.hu/ oldalon érhető el.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *