Biztonságtechnikai alkatrészek

A polcrendszereken és raklapos állványzatokon kívül biztonságtechnikai alkatrészek forgalmazására is specializálódtunk. A termékeink minősége mellett a biztonságra is fokozott figyelmet fordítunk, aminek köszönhetően megelőzhetjük a személyi sérüléseket a raktártérben, illetve biztosíthatjuk az árucikkek védelmét. Kereskedelemmel foglalkozó cégek esetében különösen fontos, hogy az értékesítés céljából tárolt érzékeny árucikk ép és sértetlen legyen, ezért bizonyos esetekben extra biztosítékra, például leesés elleni védelemre van szükség. Ha most indítja vagy bővítené vállalkozását, válasszon minket, és megtaláljuk a raktárhelyiségéhez igazított legjobb megoldást, legyen az megbízható raklaptároló állvány, salgó polc vagy valamilyen speciális állványrendszer!
Rácspanel

Rácspanel

Kis és nagy teherbírás, leesés elleni védelem, különböző méret. Dobozos vagy nagyobb méretű termékek tárolására alkalmas vagy raklapról lehulló áru biztosítására.
Bútorlap borítás

Bútorlap borítás

Nagy teherbírású, különböző méret, leesés elleni védelem. Dobozos vagy apróbb - nagyobb méretű termékek tárolására alkalmas vagy raklapról lehulló áru biztosítására.
Túltolásgátló

Túltolásgátlók

A túltolás gátló elemet annak érdekében alkalmazzuk, hogy a rakategység raklapállványon történő áttolását megakadályozzuk.
Ütközésvédelem

Ütközésvédelem

Állványrendszer védelmét ellátó funkcionális termék. Lehet: szimpla és dupla sorvédő, sarokvédő, láb elé talajba rögzíthető, lábra csavarozható, pattintós.
Térelválasztó biztonsági rács

Térelválasztó biztonsági rács

Gyártó, termelő, raktározó, logisztikai szolgáltató vállalatok gyakran alkalmaznak védőrácsokat, ipari kerítéseket tárolási és gyártási technológiájuk részeként.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *