Rólunk

Storage Logistic Hungary

Használt polcrendszerek, egyedi polcrendszerek

Minőségi tároló rendszerek, polcrendszerek, raklapos állvány rendszerek, valamint különleges szállító dobozok.

Cégünkről

Storage Logistic Hungary

Polcrendszerek, salgó polcok, raklapos állványok kedvező áron, többféle kivitelben. Bízunk benne, hogy nálunk megtalálja a megoldást... Kellemes böngészést kívánunk!

Új vagy inkább használt polc? Önálló, később bővíthető salgó polc elemek, vagy inkább komplett polcrendszerek? Milyen típusú raklapos állvány kellene a raktárba?

Munkánk során sokszor találkozunk azzal a problémával, hogy a kedves vásárlók csak akkor szembesülnek a beszerzés legnagyobb problémáival, amikor már közvetlen előtte állnak. Amikor tudják, mit szeretnének, de nem tudják, hogy melyik tároló megoldás is lenne tökéletes a számukra.

Kérje egyedi ajánlatunkat, forduljon hozzánk bizalommal, tegye fel kérdéseit e-mailben!
E-mail: info@polcrendszerertekesites.hu

Sokan úgy hiszik, elegendő a termékeket csak beletenni valamibe, vagy épp felakasztani. Pedig a tárolás éppen olyan szakértelmet igényel, mint bármi más! Nem csak a kiváló minőség, de a megfelelő segítség is jól jöhet a kedves vásárlónak, számunkra pedig természetes, hogy a minőségi termékkínálat mellett szaktudásunkkal is segítsünk a megfelelő polcrendszerek kiválasztásában.

Minőségi tároló rendszerek, polcrendszerek, nehéz állványok, raklapos állvány rendszerek, valamint különleges szállító dobozok.
Forduljon hozzánk bizalommal!Lépjen kapcsolatba velünk!

Küldjön üzenetet!

Az Ön neve *
Email címe *
Tárgy *
Üzenet *